Részvételi feltételek

Müködés & Nyitva tartás

 

A Celeritas pincelőtér egész évben, heti 5 nap fogad élménylövészet iránt érdeklődőket: kedden és csütörtökön 12:00, 14:00 és 16:00-s kezdéssel, ezen felül pénteken, szombaton és hétfőn 10:00-tól is indítunk csoportokat.

A lőtér előre egyeztetett időpontban látogatható: előre összeállított (Részletek: Csomagok) vagy egyedileg összeállított élménylövészeti csomagok foglalhatóak (Részletek: Egyedi csomagok).

A „Basic” csomag felnőttek (18 év felettiek) részére foglalás nélkül is lőhető hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken 12:00-tól 15:00-ig. Ez a lehetőség csak a „Basic” csomagra vonatkozik és szombati napokon nem érvényes.

Az előre foglalt helyeket garantáljuk, azonban a foglalás nélkül érkezők csak a szabad férőhelyek függvényében lőhetnek, előfordulhat, hogy hely hiányában elutasításra kerülnek.

A lőtér szerdán, vasárnap és ünnepnapokon zárva tart.

Fenntartjuk a jogot, hogy egyedül érkezőket és kisebb csoportokat, külön értesítés nélkül, gyakorlati okokból azonos időben, együtt lövessünk. Fenntartjuk továbbá a jogot, hogy biztonsági vagy működési ok miatt a csomagokban szereplő bármely fegyvert vagy lőszert más fegyverrel vagy lőszerrel helyettesítsük. 

Egyedi csomag

Fegyvertárunk bármelyik fegyvereiből összeállítható saját csomag, melynek legalább 5 tételt kell tartalmaznia. A 9000 Ft / fő előleget foglalásnál kell befizetni a "Custom" csomagot választva, majd a kért fegyvereket a "+Fegyver hozzáadása" gombra kattintva lehet kiválasztani. Ennél a csomagnál a foglalást külön-külön, névre szólóan kell leadni a félreértések elkerülése végett. Ez az opció csak hétköznapokon elérhető. 

Foglalás

A foglalás véglegesítésével úgy tekintjük, hogy a részvételi feltételeket megértették és elfogadták. A foglalást végző személy felelőssége, hogy a csoport valamennyi tagja tisztában legyen a részvételi feltételekkel. A foglaláshoz tudnunk kell a résztvevők számát, a kívánt időpontot és a csomag nevét. A foglalás akkor jön létre, amikor azt írásban (e-mail) visszaigazoljuk. 

Elöleg & Fizetés

A foglalás elküldésekor fejenként 6000 Forint összegű előleget a Basic, Police Special, Red Army, Wild West, Greatest Hits, Gamer, Black Ops csomagok választása esetén, fejenként 9000 Forint a The Great War, World War II és Shoot 'Em All csomag valamint egyedi csomag esetén on-line, bankkártyával kell fizetni. Foglalás nem jöhet létre az előleg befizetése nélkül. A csomag árából fennmaradó összeget a lőtérre érkezéskor kell kifizetni, ahogyan az a foglalás visszaigazolásában szerepel. Ez készpénzzel csak forintban vagy euróban teljesíthető. Kártyás fizetés lehetséges, elfogadunk VISA és Mastercard bankkártyákat. (AMEX-et és SZÉP kártyát azonban NEM tudunk elfogadni.)

Árak

A weblapunkon feltüntetett árak érvényesek, tartalmazzák az ÁFÁ-t és nem képezik alku tárgyát, függetlenül a résztvevők számától. A választott csomag áráról a foglalás során ismételt tájékoztatást adunk. A csomag ára a foglalás visszaigazolásában feltüntetett összegű lesz, ami garantált és a továbbiakban nem változik.

 

Életkor korlátozás

Az élménylövészeti csomagok 14 éves kor feletti résztvevő számára elérhetőek. 18 év alatti személy részére azonban a jogszabály előírja, hogy érvényes versenyengedéllyel kell rendelkeznie. Ez csak előzetesen szerezhető be! A foglalási kérés kitöltésénél kell megadni a gyermek szükséges adatait (teljes neve, születési helye és ideje, anyja leánykori neve, lakcíme) és feltölteni egy igazolványkép-szerű .jpg formátú fotót (NEM az igazolványait kell befotózni). A versenyengedély az adott naptári évre érvényes, az ára 4000 Forint - melyet érkezéskor kell kifizetni - és általában 5 munkanap kell a beszerzéséhez. Emellett a 18 év alatti személy egyik szülője legyen jelen és adja beleegyezését abba, hogy gyermeke részt vesz a lövészeten.

Egyedi igények

A csomagokhoz bármely fegyver hozzáadható a fegyvertárunkból, extraként. Köszönettel vesszük, ha a foglalás során erről előzetes tájékoztatást kapunk, a „Fegyver hozzáadása” gombra kattintással. Így szabadon böngészhető a Fegyvertár és kiválaszthatók a kívánt fegyverek. Lehetőség van a lőtérre érkezéskor is extra fegyverek hozzáadására. Előfordulhat, hogy a szolgáltatás technikai okok miatt nem elérhető vagy korlátozott.

Foglalás módosítása és törlése

A foglalás egyszer módosítható az esemény időpontját megelőző 72 óráig. A módosítás akkor lép érvénybe, ha arról írásos (e-mail) visszaigazolást küldtünk. A résztvevők száma növelhető vagy csökkenthető a megadott időpontig. Írásos visszaigazolás nélküli módosítás esetén a foglalás törlésre kerülhet.

A foglalás törölhető az esemény időpontját megelőző 72 óráig. Ekkor az előleg teljes összegét visszatérítjük. Ha a foglalás törlésére 72 órán belül kerül sor, fenntartjuk a jogot, hogy az előleget törlési díj címén visszatartsuk. A törlés akkor lép érvénybe, ha arról írásos (e-mail) visszaigazolást küldtünk. 

Késés

Kérjük, érkezz a lőtérre a kezdési idő előtt 15 perccel, hogy legyen időd a papírmunkára és a fizetésre. A kezdési idő utáni 15 perc késés esetén a foglalást töröltnek tekintjük.

Jognyilatkozat

Mindenkinek, aki lövőként részt vesz az élménylövészeti programon, érkezéskor alá kell írnia a „Nyilvántartókönyvet”. Ez egy jogszabályi követelmény, amely tartalmazza a lövészet során betartandó biztonsági szabályokat és a szükséges jognyilatkozatokat.

Foglalás