Részvételi feltételek

Müködés & Nyitva tartás

A Celeritas pincelőtere egész évben üzemel. A lőtér előre foglalt időpontban látogatható és kizárólag előre összeállított élménylövészeti csomagok lőhetők („Basic” – „Police Special” – „Red Army” – "Wild West" – „Greatest Hits” – „Gamer” – „Black Ops” – „World War II” – „Shoot ’em All”), kedden és csütörtökön 12:00 és 16:00 között, pénteken, szombaton és hétfőn 10:00 és 16:00 között.

A „Basic” csomag foglalás nélkül is lőhető hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken óránkénti kezdéssel 12:00-tól 15:00-ig. Ez a lehetőség csak a „Basic” csomagra vonatkozik és szombaton nem érvényes.

Az előre foglalt helyeket garantáljuk, azonban a foglalás nélkül érkezők csak a szabad férőhelyek függvényében lőhetnek, előfordulhat, hogy hely hiányában elutasításra kerülnek.

A lőtér szerdán, vasárnap és ünnepnapokon zárva tart.

Fenntartjuk a jogot, hogy egyedül érkezőket és kisebb csoportokat, külön értesítés nélkül, gyakorlati okokból azonos időben, együtt lövessünk. Fenntartjuk továbbá a jogot, hogy biztonsági vagy működési ok miatt a csomagokban szereplő bármely fegyvert vagy lőszert más fegyverrel vagy lőszerrel helyettesítsük. 

Foglalás

A foglalás véglegesítésével úgy tekintjük, hogy a részvételi feltételeket megértették és elfogadták. A foglalást végző személy felelőssége, hogy a csoport valamennyi tagja tisztában legyen a részvételi feltételekkel. A foglaláshoz tudnunk kell a résztvevők számát, a kívánt időpontot és a csomag nevét. A foglalás akkor jön létre, amikor azt írásban (e-mail) visszaigazoljuk. 

Elöleg & Fizetés

A foglalás elküldésekor fejenként 6000 Forint összegű előleget a Basic, Police Special, Wild West, Greatest Hits, Gamer, Black Ops és World War II csomagok választása esetén, illetve fejenként 9000 Forint a Shoot 'Em All csomag esetén on-line, bankkártyával kell fizetni. A kártyát csak a foglalás véglegesítése és visszaigazolása után terheljük meg. Foglalás nem jöhet létre az előleg befizetése nélkül. A csomag árából fennmaradó összeget a lőtérre érkezéskor kell kifizetni, ahogyan az a foglalás visszaigazolásában szerepel. Ez készpénzzel csak forintban vagy euróban teljesíthető. Kártyás fizetés lehetséges, elfogadunk VISA és Mastercard bankkártyákat.

Árak

A weblapunkon feltüntetett árak érvényesek, tartalmazzák az ÁFÁ-t és nem képezik alku tárgyát, függetlenül a résztvevők számától. A választott csomag áráról a foglalás során ismételt tájékoztatást adunk. A csomag ára a foglalás visszaigazolásában feltüntetett összegű lesz, ami garantált és a továbbiakban nem változik.

Ajándék utalvány

Bármely csomagunkra vásárolható előre kifizetett ajándék utalvány, amit a megajándékozott akkor használ fel, amikor szeretné. Ezt banki átutalással kell kifizetni forintban vagy euróban. Az igényt írásban kell jelezni a booking@celeritas-sch.com címen. Az összeg beérkezését követően az utalványt e-mailben küldjük el, kinyomtatható (.pdf) formátumban és előre egyeztetett időpontban felhasználható a lejárati időn belül. Az utalvány nem visszaváltható és a kiállítástól számított 3 hónapig érvényes.

Életkor korlátozás

Az élménylövészeti csomagok 14 éves kor feletti résztvevő számára elérhetőek. 18 év alatti személyt csak abban az esetben tudunk fogadni, ha legalább az egyik szülője jelen van és beleegyezését adja, hogy gyermeke részt vehet a lövészeten.

Egyedi igények

A csomagokhoz bármely fegyver hozzáadható a fegyvertárunkból, extraként. Köszönettel vesszük, ha a foglalás során erről előzetes tájékoztatást kapunk, a „Fegyver hozzáadása” gombra kattintással. Így szabadon böngészhető a Fegyvertár és kiválaszthatók a kívánt fegyverek. Lehetőség van a lőtérre érkezéskor is extra fegyverek hozzáadására. Előfordulhat, hogy a szolgáltatás technikai okok miatt nem elérhető vagy korlátozott.

Foglalás módosítása és törlése

A foglalás módosítható az esemény időpontját megelőző 72 óráig. A módosítás akkor lép érvénybe, ha arról írásos (e-mail) visszaigazolást küldtünk. A résztvevők száma növelhető vagy csökkenthető a megadott időpontig. Írásos visszaigazolás nélküli módosítás esetén a foglalás törlésre kerülhet.

A foglalás törölhető az esemény időpontját megelőző 72 óráig. Ekkor az előleg teljes összegét visszatérítjük. Ha a foglalás törlésére 72 órán belül kerül sor, fenntartjuk a jogot, hogy az előleget törlési díj címén visszatartsuk. A törlés akkor lép érvénybe, ha arról írásos (e-mail) visszaigazolást küldtünk. 

Késés

Kérjük, érkezz a lőtérre a kezdési idő előtt 15 perccel, hogy legyen időd a papírmunkára és a fizetésre. A kezdési idő utáni 15 perc késés esetén a foglalást töröltnek tekintjük.

Jognyilatkozat

Mindenkinek, aki lövőként részt vesz az élménylövészeti programon, érkezéskor alá kell írnia a „Nyilvántartókönyvet”. Ez egy jogszabályi követelmény, amely tartalmazza a lövészet során betartandó biztonsági szabályokat és a szükséges jognyilatkozatokat.

Foglalás