Információ

A Celeritas Sportlövész Egyesület szerdai napokon várja a sportlövőket és az egyedileg összeállított lövészeti csomagra vágyókat. A lőtér 25, 20 és 15 méteres lőcsatornái egyaránt használhatók dinamikus és hagyományos céllövészet gyakorlására, valamint exkluzív, egy időpontban maximum 4 fős élménylövészetre. 

 

Amiket tudnod kell

A csoport létszáma maximum 4 fő lehet a kísérőkkel együtt, de természetesen lőtérhasználati és lövészetvezetői díjat csak a résztvevők fizetnek.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a hatályos jogszabályok szerint a lőtéren lövészet csak lövészetvezető jelenlétében végezhető. Ezért, ha nem rendelkezel a rendőrség által kiállított, lövészetvezetői tevékenység végzésére jogosító határozattal, akkor még saját fegyverrel is csak ilyen személy felügyelete alatt gyakorolhatsz. Ha nem vagy jártas a fegyverek kezelésében vagy szeretnéd elsajátítani a lövészet alapjait, akkor szintén szükséged lesz lövészetvezetőre.

Ezekből következik, hogy az egyedileg összeállított csomagokra vágyó élménylöveszeket és a fent említett határozattal nem rendelkező sporttársainkat csak a nyitvatartási időn kívül, tehát szerdánként van kapacitásunk fogadni. A határozattal is rendelkező lövők, amennyiben nem kérnek külön oktatást, keddre és csütörtökre is foglalhatnak időpontot.

 

Költségek

Az alábbi lista tartalmazza a díjakat és költségeket, melyekkel számolni kell:

A lőlapok és egyéb célanyagok használata (Steel Challenge, IPSC) díjmentes.

Lőtérhasználati díj: 5.000 Ft / fő / alkalom

Lövészetvezetői díj: Az első óra lövészetvezetői díja a foglalkozás időtartamától függetlenül felszámításra kerül, a második órától pedig 15 perces egységekben számolódik:

  • 1 fő esetén: 5.000 Ft / óra
  • 2 fő esetén: 9.000 Ft / óra
  • 3 fő esetén: 12.000 Ft / óra
  • 4 fő esetén: 14.000 Ft / óra 

A lőtér fegyvereinek használata díjmentes, de azok biztonsági és állagmegőrzési okokból csak a lőtéren vásárolt lőszerekkel használhatók.

Lőszerárak:az aktuális lőszer árlista letölthető itt.

Szem- és hallásvédő eszközök használata a lőtér lőcsatornáiban kötelező, amit térítésmentesen biztosítunk a résztvevők és a kísérők számára.

 

Foglalás

Az elérhető időpontok egyeztetése végett küldj e-mailt a booking@celeritas-sch.com címre, mely tartalmazza a következőket: létszám, használni kívánt fegyver(ek) lövésszámokkal, kért dátum és időpont.

 

Vissza az előző oldalra

Foglalás